Azərbaycan üçün proqramı hardan endirim?

Разговоры обо всем
Ответить
Foggy

Azərbaycan üçün proqramı hardan endirim?

Сообщение Foggy »

Salam, mən Bakıdan oynayıram, telefonuma Mostbet proqramını yükləmək istəyirəm. Daha əvvəl brauzerdən istifadə edirdim, amma proqram daha rahatdır deyə qərar verdim. Google Play-də tapmadım, hardan endirə bilərəm təhlükəsiz şəkildə? APK faylı ilə bağlı eşitmişəm, amma necə quraşdıracağımı dəqiq bilmirəm. Bir də proqramda Azərbaycan dili varmı? Mən ingiliscə bilmirəm çox, ona görə ana dilimdə olsa yaxşıdır. Proqramın ölçüsü nə qədərdir? Telefonumda yer azdır, ona görə soruşuram. Cavab verənlərə sonsuz təşəkkürlər.
Mihalich

Re: Azərbaycan üçün proqramı hardan endirim?

Сообщение Mihalich »

Salam, həmyerli. Mən də Bakıdanam və uzun müddətdir Mostbet-in proqramından istifadə edirəm, çox rahatdır. Sənə ən təhlükəsiz yol rəsmi saytdan endirməkdir. Məsələn, mostbet az apk indir səhifəsinə gir, orada ən son versiya var. Android üçün APK faylı təxminən 50-60 MB civarındadır, çox yer tutmur. Quraşdırmaq üçün telefonun parametrlərindən "naməlum mənbələr" icazəsini verməlisən, sonra faylı aç, quraşdır, bitdi. Proqramda Azərbaycan dili tam olaraq var, mən də həmişə ana dilimdə istifadə edirəm, hər şey aydındır. Bildirişləri də Azərbaycan dilində alırsan. Proqram brauzerdən qat-qat sürətlidir, oyunlar donmur, batareya az sərf olunur. Mən sənə məsləhət görürəm, bir dəfə sına, peşman olmazsan. Əgər hər hansı problem olsa, proqramın içində də canlı dəstək var, onlar kömək edərlər.
Ответить